Rüyada yeşillik bir yere gitmek

Rüyada yeşillik bir yere gitmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeşillik bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada yeşillik bir yere gitmek hayır getirecek yollara girileceğine, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek ters giden işlerin düzeleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabada bir yere gitmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine yorulur.

Rüyada yabancı yere gitmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gideceği yere yetişememek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada valizle bir yere gitmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments