Rüyada gideceği yere yetişememek

Rüyada gideceği yere yetişememek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Rüyada gideceği yere yetişememek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada gideceği yere yetişememek para yatıracağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerlere yetişememek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere yetişemediğini görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yere yetiştiğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments