Rüyada valizle bir yere gitmek

Rüyada valizle bir yere gitmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Rüyada valizle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada valizle bir yere gitmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada valiz yerleştirmek iyi haberler alınacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işarettir.

Rüyada valizle gitmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işarettir.

Rüyada valizini alıp gitmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valiz alıp gitmek başarıların devamlı olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Rüyada valizi alıp gitmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla bir yere gitmek sevip saydığı bir birey olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments