Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını gördüyseniz:

  • Mevcut bir soruna bir çözümünüz varsa arka planda kalmamalı veya uygulamaktan korkmamalısınız.

Rüyada yeşil yılan ısırmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek maneviyata yöneleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek işiyle nam salacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını yılan ısırmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine tabir olunur.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yılan elini ısırmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments