Rüyada ayağını yılan ısırmak

Rüyada ayağını yılan ısırmak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayağını yılan ısırmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını ısırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ayak ısırmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada birinin ayağını ısırmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmağı ısırmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments