Rüyada yeşil yatak odası görmek

Rüyada yeşil yatak odası görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, işinde başarılı olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yatak odası gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Rüyada yeşil yatak odası görmek olmayacak hayallere kapılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni yatak odası takımı almak elinin de bolluk göreceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalettir.

Rüyada pembe yatak odası görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, gelirinden yana memnun olacağına işaret eder.

Rüyada yatak odasını su basmak kesesinin her daim dolu kalacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada yatak odası aldığını görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yatak odası almak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, her şeyin yenileceğine işaret eder.

Rüyada yatak odasında karınca görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, ticarete atılacağına inanılır.

Rüyada yatak odasinda yilan görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments