Rüyada yatak odası aldığını görmek

Rüyada yatak odası aldığını görmek kudret sahibi olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada yatak odası aldığını gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada yatak odası aldığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yatak odasına girmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yatak odası kapısı görmek umutlarının çoğalacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada pembe yatak odası görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yatak odası almak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine inanılır.

Rüyada güzel yatak odası görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına inanılır.

Rüyada yatak odasında mezar görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada odada yatak görmek işlerinin günden güne bozulacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments