Rüyada bakır sahan görmek

Rüyada bakır sahan görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ekmeğinin çoğalacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır sahan gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Rüyada bakır sahan görmek büyük kayıplara uğrayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet eder.

Rüyada sahanda yumurta görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bakır kapta su görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işarettir.

Rüyada bakır sofra görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakır para bulmak hedeflerine yaklaşacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalettir.

Rüyada bakır kova görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bakır ve gümüş görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments