Rüyada bakır ve gümüş görmek

Rüyada bakır ve gümüş görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sorunların çözüm bulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bakır ve gümüş gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bakır ve gümüş görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işbirliği içinde olacağına inanılır.

Rüyada gümüş bakır görmek kendini toparlayamayacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada bakır ıbrık görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakır altın görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalettir.

Rüyada saçını bakır renge boyatmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulur.

Rüyada bakır kapta su görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Rüyada bakır kazan yıkamak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret eder.

Rüyada bakır sini görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments