Rüyada leğen almak

Rüyada leğen almak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yarasını saracağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada leğen almak gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada alüminyum leğen görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret eder.

Rüyada leğende yıkanmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğen görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada çamaşır leğeni görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğende bebek yıkamak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Rüyada renkli leğen görmek ticaretinin de bozulmayacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada boş leğen görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada içi su dolu leğen görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments