Rüyada sarı tavşan görmek

Rüyada sarı tavşan görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı tavşan gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Rüyada tavşana sarılmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı tavşan görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalettir.

Rüyada kedi tavşan görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan kedi görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşana dönüşmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan dışkısı görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi tavşan görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments