Rüyada yeşil taşlı takı görmek

Rüyada yeşil taşlı takı görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, gelirinden yana memnun olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı takı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayata küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı takı görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Rüyada taşa takılıp düşmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı taşlı takı görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, verimliliğinin de artacağına alamet eder.

Rüyada taşlı takılar görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı takı görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine yorulur.

Rüyada zümrüt yeşili takı görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments