Rüyada yeşil sudan geçmek

Rüyada yeşil sudan geçmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, bir işe soyunacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil sudan geçmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil sudan geçmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak sudan geçmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada duru sudan geçmek kişinin her daim iyi anılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada atla sudan geçmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli sudan geçmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz sudan geçmek işlere nazar değeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ata binip sudan geçmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanik sudan geçmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments