Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, yeni bir yol çizileceğine, parasız günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan diktiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan diktiğini görmek düşmanından kurtulmaya, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan diktiğini görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elbise diktirmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan satın almak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, tövbe etmeden vefata rivayet eder.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil soğan yemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan sattığını görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yeşil soğan marul görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments