Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek neşesinin de yerine geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek her zaman iyilikleriyle anılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek çok üst mevkilere geleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına işaret eder.

Rüyada altın renkli ayakkabı giymek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments