Rüyada sarı renk ayakkabı giymek

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, ismini herkese duyuracağına, çok hayırlı adımların atılacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada sarı renkli ayakkabı giymek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli ayakkabı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk ayakkabı görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk ayakkabı giymek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı giymek çok üst mevkilere yükseleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments