Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, problemlerinin çözüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak ticarette başarılı olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine tabir olunur.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak kendisine yeni bir iş bulacağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuş tutmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments