Rüyada muhabbet kuş tutmak

Rüyada muhabbet kuş tutmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, gözünün yaşını sileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuş tutmak gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuş tutmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla muhabbet kuşu görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölü muhabbet kuşu görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments