Rüyada yeşil kuşlar görmek

Rüyada yeşil kuşlar görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil kuşlar gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşları görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, daha fazla yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yavru muhabbet kuşu görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek içebileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments