Rüyada yeşil kolye almak

Rüyada yeşil kolye almak büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kolye almak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, lüks şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kolye görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk kolye görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yeni ev eşyaları alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kolye hediye almak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil kolye takmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil inci kolye görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments