Rüyada bakanla konuştuğunu görmek

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gerekirse özür dileneceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada bakanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına işaret eder.

Rüyada kahve falı bakan birini görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kültür bakanını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bakan eli öpmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Rüyada bir bakan görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada denize bakan ev görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bakan olmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet eder.

Rüyada balkondan bakan birini görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments