Rüyada bakan eli öpmek

Rüyada bakan eli öpmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, dünya malı edineceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına inanılır.

Rüyada bakan eli öpmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Rüyada bakan eli öpmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kişinin afiyette olacağına delalettir.

Rüyada bakan elini öpmek geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kültür bakanını görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada pencereden bakan birini görmek dileklerinin de kabul olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, enerjisini toplayacağına inanılır.

Rüyada bakanla telefonda konuşmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakan eşi görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bakan görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments