Rüyada bir bakan görmek

Rüyada bir bakan görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir bakan gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Rüyada kahve falı bakan görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük hatalar yapacağına inanılır.

Rüyada başbakan bakan görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bakanla konuşmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada milli eğitim bakanını görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fal bakan birini görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mili eğitim bakanını görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada devlet bakanını görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada balkondan bakan birini görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments