Rüyada bakan olmak

Rüyada bakan olmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada bakan olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada başbakan ve bakan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulur.

Rüyada bakan elini öpmek kazancının günden güne düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan bakan görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bakan görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan bakan birini görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bakan görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına inanılır.

Rüyada enerji bakanını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekonomi bakanını görmek yüklü siparişler alacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments