Rüyada kafesde yılan görmek

Rüyada kafesde yılan görmek ağlayacağına, strese gireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, mutlu olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafesde yılan gördüyseniz:

  • Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada yılanı kafese koymak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafeste yılan görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kafes içinde yılan görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kafesde yılan görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Rüyada kafeste köpek görmek dualarından hayır görmeyeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kafeste tavşan görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kafes içinde insan görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments