Rüyada bakan elini öpmek

Rüyada bakan elini öpmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bakan elini öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda oldukça verimli ilişkiler kurabilir, güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bakan elini öpmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakan eli öpmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadın bakan görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kültür bakanını görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalettir.

Rüyada evinde bakan görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çalışma bakanı görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adalet bakanını görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakan olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments