Rüyada başbakan ve bakan görmek

Rüyada başbakan ve bakan görmek yakın çevresine fikir danışacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, müjdeli haberler alacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalet eder.

Rüyada başbakan ve bakan gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada başbakan ve bakan görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan bakan görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada devlet bakanını görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakan görmek daha büyük adımlar atılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada camdan bakan birini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içişleri bakanı görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada içişleri bakanını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bakanla görüşmek varolan sorunlarının sona ereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments