Rüyada yeşil göz kalemi görmek

Rüyada yeşil göz kalemi görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil göz kalemi gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Rüyada yeşil göz kalemi almak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi göz kalemi görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments