Rüyada mısır fidesi görmek

Rüyada mısır fidesi görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır fidesi gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada mısır fidesi görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada domates biber fidesi görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nohut fidesi görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kıvırcık fidesi görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada maydanoz fidesi görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, layık olduklarına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada elma fidesi dikmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments