Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek üzüntülerin gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye topladığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye topladığını görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye toplamak canını ve malını hiçe sayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada fasulye toplamak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz fasulye toplamak gelir kaybedeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye toplamak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments