Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini gördüyseniz:

  • Artık, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek nefsine uyacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde yemek piştiğini görmek çok mutlu olunacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede yemek piştiğini görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine inanılır.

Rüyada tavuk piştiğini görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, verimin kaçacağına alamet eder.

Rüyada pişti kağıdı görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişti olmak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, geçim derdine gireceğine işaret eder.

Rüyada börek piştiğini görmek işlerin daha kötüleşeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments