Rüyada tavuk piştiğini görmek

Rüyada tavuk piştiğini görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kıdem atlayacağına, daha çok çalışılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, başına türlü belalar geleceğine yorulur.

Rüyada tavuk piştiğini gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada tavuk piştiğini görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Rüyada tavuk eti piştiğini görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede yemek piştiğini görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada aşure piştiğini görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Rüyada pilav piştiğini görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada nohut piştiğini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Rüyada yemeğin piştiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Rüyada ciğer piştiğini görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, maaşının artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments