Rüyada yeşil fasulye görmek

Rüyada yeşil fasulye görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye satmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments