Rüyada taze yeşil fasulye yemek

Rüyada taze yeşil fasulye yemek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, günbegün kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, moralinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek çok rahat bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada taze yeşil fasulye görmek işlerin açılacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek evlerin ayrılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada taze fasulye yemeği görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada taze fasulye yemek yüklü miktarda para kazanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, işlerin düze çıkarılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments