Rüyada yeşil cübbeli adam görmek

Rüyada yeşil cübbeli adam görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil cübbeli adam gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada yeşil cübbeli adam görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, geçim derdi yaşayacağına işarettir.

Rüyada sakallı cübbeli adam görmek işlerinin hızlanacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarıklı cübbeli adamlar görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet eder.

Rüyada beyaz cübbeli adam görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz cübbeli adamlar görmek çevre değiştireceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil cübbe görmek daha çok iş yapacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments