Rüyada yeşil cübbe görmek

Rüyada yeşil cübbe görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil cübbe gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek gelirinden yana memnun olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil cübbeli adam görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil cübbe görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada cübbe sarık giymek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cübbe ve sarık giymek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada sarık ve cübbe görmek içine kapanacağına, çeşitleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments