Rüyada çok büyük elma görmek

Rüyada çok büyük elma görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada çok büyük elma gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada büyük elma kurdu görmek gülen yüzünün de solacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük elmalar görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük elma yemek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kırmızı elma görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük elma ağacı görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret eder.

Rüyada büyük kırmızı elma görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada büyük elma toplamak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı büyük elma görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments