Rüyada büyük elma almak

Rüyada büyük elma almak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük elma almak gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Rüyada büyük bir elma görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük elma kurdu görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük elmalar görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük elma görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük elma ağacı görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, eşi tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yeşil elma görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada çok büyük elma görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı büyük elma görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments