Rüyada akik tesbih görmek

Rüyada akik tesbih görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada akik tesbih gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Rüyada akik tesbih görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ruhunun dinleneceğine alamet eder.

Rüyada akik taşı görmek arabuluculuk yapılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalettir.

Rüyada akik bilezik görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet eder.

Rüyada akika kurbanı kesmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada yeşil akik taşı görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah akik yüzük görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada mavi akik yüzük görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments