Rüyada akik taşı görmek

Rüyada akik taşı görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, hakkıyla kazanca, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada akik taşı gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada akik taşı görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, artık daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil akik taşı görmek tecrübe kazandıracağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı akik görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah akik yüzük görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada akik yüzük görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akika kurbanı kesmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments