Rüyada yeşil akik görmek

Rüyada yeşil akik görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, ailesini de mutlu edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil akik gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada yeşil akik görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil akik taşı görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalet eder.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek huzurunun yerine geleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı akik yüzük görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi akik yüzük görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada akika kurbanı kesmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada akik kolye görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments