Rüyada yere ekmek atmak

Rüyada yere ekmek atmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada yere ekmek atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada ekmeği yere atmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere ekmek atmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçağı yere atmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yere atmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı yere atmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim yere atmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yere çöp atmak kazancın günden güne artacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yere sigara atmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, huzursuzlukların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments