Rüyada kendini yere atmak

Rüyada kendini yere atmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, patron koltuğuna geçeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini yere atmak gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada parayı yere atmak kazancında da artış meydana geleceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi yere atmak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalet eder.

Rüyada yumurtayı yere atmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere tabak atmak tüm parasını kaybedeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeği yere atmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada kitabı yere atmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahı yere atmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere sigara atmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments