Rüyada yerden kalem toplamak

Rüyada yerden kalem toplamak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada yerden kalem toplamak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada yerden kalem toplamak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada yerden kalem almak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yerde kalem bulmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem toplamak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına inanılır.

Rüyada yoldan kalem toplamak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Rüyada kalem toplamak böylece hayatının kolaylaşacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalettir.

Rüyada kalemle toplamak neşesinin yerine geleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalem toplamak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, eşiyle bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nisa

Rüyamda bir yoldayım ve yerde kırtasiyecilerin(toptancı) kalem düşürdüğünü görüyorum. Yani biri bana öyle diyor. Sonra ben de kardeşim için o kalemleri toplamaya karar veriyorum. Tükenmez ve kırmızı mavi siyah gibi bazı renklerden birkaç tane topluyorun.

Anonim

Merhaba, rüyamda girilmesi bedelle olan bir yerdeyim yanlışlıkla girmişim ihtiyacım olmayan bir sürü malzemelerle doldurdular çantamı çıkışta öde diye tamam dedim çıkışta imşallah kart geçiyordur diye düşünüyorum malzemelerin çoğunluğu kalem kart geçmez dediler bende ozaman geri alın diyorum geri iade yok diyorlar bendede nakit yok itiraz ediyorum rüyaya anlam veremedim