Rüyada yerden kalem almak

Rüyada yerden kalem almak iş dünyasında üne kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yerden kalem almak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada yerden kalem toplamak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yerde kalem bulmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yerden kalem almak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem yemek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Rüyada kaybolan kalemi bulmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada mavi boya kalemi görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem açmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitmiş kalem görmek sıkıntılarını atacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments