Rüyada mavi boya kalemi görmek

Rüyada mavi boya kalemi görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, refah içinde yaşayacağına, keyifli olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada mavi boya kalemi gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada mavi boya kalemi görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyalı kalem görmek geri planda kalacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına inanılır.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalem boya görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada boya kalemi almak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli boya kalemi görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada boyalı kalemler görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments