Rüyada bitmiş kalem görmek

Rüyada bitmiş kalem görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerin günden güne artacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada bitmiş kalem gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada bitmiş kalem görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kalemin bittiğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada göz kalemi sürmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak makamının ve itibarının yükseleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kalemler görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine inanılır.

Rüyada göze göz kalemi sürmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem bulmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments