Rüyada yerde tırnak görmek

Rüyada yerde tırnak görmek işlerini büyüteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Rüyada yerde tırnak gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Rüyada yerde tırnak görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden tırnak toplamak gerçek dostluklarına odaklanacağına, büyük başarıla kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerin de yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada ağzında tırnak görmek işinin ehli olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işarettir.

Rüyada bakımlı tırnak görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak makası aramak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnakta kına görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments