Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnağı kestiğini görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada tırnağını kestirmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kestirmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments