Rüyada yeni mavi gömlek görmek

Rüyada yeni mavi gömlek görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Rüyada yeni mavi gömlek gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek insanların takdirine mazhar olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına yorulur.

Rüyada yeni gömlek satın almak fenalıkta bulunmaya, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak hayallerinin peşinden gideceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni gömlek görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir gömlek görmek refah düzeyinin düşeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulur.

Rüyada yeni bir gömlek giymek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni gömlek almak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments